На Рівненщині правоохоронці причетні до розбійних нападів та «кришування» бурштину, – прокуратура (+ФОТО)

У Рівненській області задокументовано причетність групи правоохоронців до здійснення розбійних нападів, незаконного видобутку бурштину на території Дубровицького району та сприяння іншим операціям із «сонячним» камінням.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

«Правоохоронці за оперативної підтримки спецпідрозділу «Альфа» провели у суботу, 09.04.2016, низку санкціонованих судом обшуків за місцем дислокації «оперативного» штабу силовиків із числа поліції та СБУ, які «кришували» незаконну діяльність, та  осіб, які займаються бурштиновим промислом.

 

За результатами проведених слідчих дій вилучено 6 кг обробленого та необробленого бурштину, 12 мотопомп, 10 генераторів, понад 150 пожежних рукавів, інше знаряддя, призначене для незаконного видобування бурштину, грошові кошти в українській та іноземній валюті на загальну суму понад 270 тис. грн, 4 одиниці зброї, патрони до неї, граната, 32 мобільних телефони», – зазначено у повідомленні прокуратури.

На цей час здійснюються невідкладні слідчі (розшукові) дії.

Вирішується питання щодо оголошення підозри особам, причетним до кримінальних правопорушень. 

Нагадаємо, через бурштин на Рівненщині спецпризначенці облаштували блокпости. У прес-службі Нацполіції Рівненщини зазначають, що ситуація з незаконним видобутком бурштину у Сарненському районі дещо стабілізувалася.

Читайте також: "Люди гинуть за бурштин. Одна копанка дає 30 тисяч доларів".

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень