Правоохоронці встановили осіб, які на Рівненщині пограбували іноземця

Двом спільникам повідомили про підозру

Подія трапилася 9 листопада – у Вараші двоє невідомих побили та пограбували громадянина Великої Британії.

 

У потерпілого вони забрали все, що той при собі мав, а саме - мобільний телефон марки «Нокіа», фотоапарат «Кенон», грошові кошти в сумі 50 фунтів, 90 злотих, 100 грн, золоту каблучку, банківські картки, а також власні документи: паспорт громадянина Великої Британії та посвідчення водія.

 

Правоохоронці «за гарячими слідами» встановили осіб, які вчинили злочин. Ними виявилися 19 та 23-річний місцеві непрацюючі жителі, один з яких вже раніше притягувався  до кримінальної відповідальності, - повідомляє обласна прокуратура:

- Пограбоване майно зловмисники ще не встигли реалізувати, воно вилучене слідчими поліції як речовий доказ у кримінальному провадженні.

 

Обом спільникам сьогодні повідомлено про підозру. Нині вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень