ПрАТ «Рівнеобленерго» відвідав один зі співвласників

Познайомився з роботою підприємства в умовах воєнного стану та пообіцяв і надалі допомагати армії

Віліс Дамбінс, один із європейських акціонерів групи компаній VS Energy, що об'єднує в єдиній системі управління групу з п'яти енергорозподільних підприємств-операторів систем розподілу в Україні, в тому числі і ПрАТ «Рівнеобленерго», ознайомився з функціонуванням енергосистеми регіону.

Віліс Дамбінс, другий ліворуч (фото зі сторінки Рівнеобленерго)

Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький та директор з розвитку електричних мереж Ігор Красінський ознайомили пана Дамбінса зі схемою високовольтних мереж Рівненщини, роботою департаменту диспетчерського керування, продемонстрували нещодавно реконструйовані енергооб’єкти, чергову партію бронеодягу, яка готується до відправки нашим захисникам на передову, розповіли про готовність до швидкого реагування на виклики, пов’язані з російською збройною агресією.

Віліс Дамбінс по середині (фото зі сторінки Рівнеобленерго)

Своєю чергою латвійський акціонер запевнив, що і надалі група компаній VS Energy усіляко сприятиме наданню допомоги для захисту України, подальшій співпраці з військовими адміністраціями, волонтерськими організаціями та місцевими громадами, задля нашої спільної перемоги.

Адже, станом на середину червня допомога групи компаній Збройним силам України, територіальним громадам, військовим адміністраціям та волонтерським організаціям  перевищує 60 млн. грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень