Пральну машину доведеться ремонтувати: не кладіть ці речі у барабан

Є кілька речей, які ніколи не варто класти у машинку

Для того, щоб машина служила дуже багато років, потрібно дотримуватися правил експлуатації. Обов’язково регулярно чистити пральну машину і не класти в барабан невідповідні речі.

Є кілька речей, які ніколи не варто класти у машинку. Про це пише Mirror.

Що не можна прати в пральній машинці — список речей

  • Взуття 

Не підходить для прання у пральній машині шкіряне та замшеве взуття. Жорстка підошва може пошкодити барабан та розбалансувати прилад. Саме взуття може втратити форму, тому її краще чистити руками.

  • Рюкзаки та сумки. 

На цих виробах зазвичай є карабіни та інші металеві елементи. Вони можуть пошкодити барабан та інші речі в закладці. Якщо сумка пошита із щільного матеріалу, при намоканні вона може стати дуже важкою та викликати проблеми з балансуванням.

  • М’які іграшки. 

Якщо ви плануєте покласти м’яку іграшку в пральну машину, переконайтеся, що в ній немає батарейок або електричних компонентів, оскільки це може пошкодити пральну машину і сам предмет. Сухе або точкове чищення буде найкращим варіантом для м’яких іграшок.

  • Ліжка для тварин.

 Якщо лежак кішки або собаки наповнений кульками з піни або подрібненим пінопластом, його не варто прати в машинці. Наповнювач може злипатися та викликати дисбаланс, який згодом призведе до ламання. Крім того, шерсть домашніх тварин може засмітити фільтр та дренажну систему машини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень