Працівники зоопарку м. Рівне створили унікальний гуманітарний хаб

Завдяки підтримці ЄАЗ рівняни рятують життя тваринам українських зоопарків

На фото - Рівненський зоопарк
На фото - Рівненський зоопарк

Рівненський зоопарк закритий для відвідувачів. З тваринами все нормально, працівники встигають дбати про своїх підопічних і відправляти гуманітарну допомогу колегам з інших міст. Про це повідомив директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк. 

 - Гуманітарна допомога у Рівне надходить з Європи, адже Європейська асоціація зоопарків передає нам медикаменти, їжу та заспокійливі для тварин. Ми все це сортуємо тут на складі, винаймаємо приміщення, і розподіляємо між зоопарками.

 

Напередодні гуманітарний вантаж з Рівного успішно доїхав до Києва, у два зоопарки. Вантаж у Харківський зоопарк - в дорозі, маємо надію, що скоро туди доїде все необхідне тамтешнім тваринам. Відправляємо вантаж у зоопарки Одеси й Миколаєва.

Олег Павлюк
Олег Павлюк

Щодо того, щоб надати прихисток тваринам у Рівному, то ми готові. Якщо буде така потреба, то ми приймемо тварин, але таких прохань поки не надходило з інших міст, бо складно евакуювати тварин.

 

У нас є ще одна гарна новина - ми готові відкрити зоопарк, про це нас просять відвідувачі, зокрема переселенці. Вони хочуть дітей своїх завести на екскурсію, відволікти, так би мовити, але поки нам такого дозволу не дають. Це трохи небезпечно поки що, - повідомив Олег Павлюк.

Нагадаємо, раніше працівники зоопарку активно допомагали військовим та бійцям тероборони. 

На фото - Рівненський зоопарк
На фото - Рівненський зоопарк

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень