Фламінго не можуть купити у зоопарк Рівного

Хоча під вольєр для цих птахів передбачили місце

Поки у Рівненському зоопарку нема жодного фламінго. Бо наш клімат їм не підходить. Щоб могти утримувати цих птахів, у зоопарку запланували створити для них вольєр.

Це мало бути приміщення, де фламінго можна було бачити взимку за склом, і басейн перед ним, де б птахи проводили час влітку.

Але поки на місці, де хотіли створити вольєр для фламінго, стоять лише таблички, які інформують про такий задум. Директор зоопарку Олег Павлюк пояснив Радіо Трек:

Ми виготовили проєкт цього приміщення. Підготували територію. Подали запит на фінансування. Але, на жаль, нам відмовли у фінансуванні. І ця територія просто стоїть.

 

Щоб люди не ставили запитань, ми повісили таблички, для чого вона розчищена, і що там має бути.

Три роки тому будівництво вольєра, за словами директора зоопарку, коштувало 4 млн 600 тис грн. Зрозуміло, що тепер цю суму треба буде обраховувати заново і вона буде більшою.  

Про те, навіщо зоопарку фламінго – Олег Павлюк каже таке:

Зоопарк мусить постійно створювати нові експозиції для приваблення відвідувачів. А ще - для того, щоб себе забезпечити, оскільки у нас левова частка - це наші надходження, а не фінансування з бюджету.

 

І одна з пропозицій наших була – придбати фламінго. Бо це досить ефектні птахи, які подобаються відвідувачам. І ми знали, як їх привезти, де взяти в Європі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень