Працівник ботсаду, який встиг покинути Ірпінь, хоче озеленити Рівне 

Чоловік проситься на роботу до тресту зеленого господарства 

Фото - 7 Днів
Фото - 7 Днів

У теплицях Рівненського тресту зеленого господарства підростає багато рослин та квітів, які виростили із завчасно заготовленого насіння. Сальвія, петунія, чорнобривці, тюльпани та інші рослини зовсім скоро розквітнуть на клумбах нашого міста, запевнив керівник тресту Ігор Романчук. 

- Ми працюємо у штатному режимі. Добре, що вчасно заготовили насіння, є з чим працювати. Бо зараз вантажі з Голландії, наприклад, не доїжджають до нас.

 

Але у теплицях підростає розсада, тож буде чим прикрашати місто. Колектив на місці, кілька жінок з маленькими дітьми виїхали. 

 

Приємно, що на роботу просяться переселенці. Завтра матиму співбесіду з чоловіком, який змушений був покинути Ірпінь і залишається у нас жити. Він працював у ботанічному саду.

 

А загалом, у нас є плани, тож скоро вийдемо на різні локації міста. Треба готуватись до перемоги, - розповів телефоном Ігор Романчук.

Нагадаємо, вже тиждень у Рівненській громаді тривають санітарні обрізки дерев. А у парках  активно прибирають після зими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень