Цифри вражають! Скільки школярів та вчителів покинули Рівненщину з початку війни 

Та чи звільняють педагогів, які не можуть викладати дистанційно 

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В усіх закладах освіти Рівненщини з понеділка розпочалось дистанційне навчання до якого залучені  й учні, які виїхали за межі України. Про це повідомили в обласному департаменті освіти. 

 - На територію області прибуло 2033 дитини шкільного віку.

 

Всі вони залученні до навчання, зокрема: 6 учнів на сімейній формі навчання, 1384 учні – дистанційно у закладах загальної середньої освіти області, решта долучаються до освітнього процесу до шкіл за місцем постійного проживання.

 

За межі області вибуло 20 493 учні та 777 вчителів. Працюватимуть із за кордону дистанційно 251 вчитель.

 

Вчителям, які вимушено покинули країну, пропонують працювати дистанційно. А вже педагог вирішує, пише заяву, керівник закладу видає наказ про дистанційну форму роботи.

 

Тобто не всі виявляють бажання, але тих, хто відмовився не звільняють, - повідомила заступниця начальника обласного управління освіти й науки Марина Пашковська. 

Наразі безпекова ситуація на Рівненщині дозволяє здійснювати освітній процес відповідно до визначеної та затвердженої структури навчального року, додала посадовиця. 

Марина Пашковська
Марина Пашковська

Нагадаємо, організовувати освітній процес у певному закладі може педагогічна рада у межах часу, передбаченого освітньою програмою, а також  відповідно до навчального плану, та з урахуванням особливостей регіону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень