Позитивні відгуки, скарги, штрафи: патрульні Рівненщини прозвітували про свою роботу

І досягнення

Нагадаємо, 19 квітня 2016 року  на Майдані Незалежності 193 патрульних прийняли присягу на вірність Українському народові.

За цей час патрульні опрацювали близько 200 тисяч викликів і склали понад 20 тисяч адмінматеріалів.

А за скоєні правопорушення громадяни сплатили понад 20 мільйонів гривень.

Головною відмінністю від міліції, яка існувала раніше,  начальник управління патрульної поліції у Рівненській області Сергій Мерчук відзначив підвищення рівня довіри людей до правоохоронців:

Порівнюючи з 2016 роком кількість викликів зросла вдвічі. Громадяни не бояться до нас звертатись. Постійно надходять на лінію 102 відгуки вдячності про роботу патрульних.

 

Також є й скарги. Ми проводимо службову перевірку і, якщо вину поліцейського доведено,  притягуємо до дисциплінарної відповідальності. Торік таких було 50 осі

Патрульні поліцейські активно займаються і превентивною діяльністю. За три роки копи провели понад дві тисячі профілактичних бесід у навчальних закладах.

Сергій Мерчук також зазначив, що з кожним роком кількість особового складу зростає, у 2016 патрульних було трохи більше двохсот, нині їх понад півтисячі і набір до поліції триває.

До слова, цьогоріч копам підвищили оклад, раніше заробітна плата становила 8 тисяч гривень, нині ж за свою службу поліцейський отримує понад 10 тисяч гривень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень