Позаду вже 10 замахів. Що Зеленський думає про охочих його вбити

Мені страшно за наших людей, і сім’ї які втратили близьких (с)

Окупанти крім намірів захопити територію України, хочуть ліквідувати й президента України Володимира Зеленського. Наразі відомо, що спецслужбам вдалося попередити 10 замахів на очільника країни.

Про це Володимир Зеленський розповів австралійському каналу Nine Network.

Виходить, що 10 замахів – це 10 людей, які хочуть моєї смерті. То це не так вже й багато та страшно. Думаю, що в президента Росії набагато більше проблем, судячи зі ставлення всього світу до його політики, – сказав Зеленський.

На думку президента, замахи на його життя це не так страшно, як тортури яким піддавали українців росіяни. Людей вбивали, гвалтували, тримали в підвалах та знаходили в колодязях. І наразі це відбувається й далі на окупованих територіях.

Мені страшно за наших людей і особливо за ті сім'ї, які втратили близьких. Я вважаю: поки у тебе є родина й ти не втратив близьких, то нема нічого такого, що б не можна було виправити, нема нічого суперстрашного, – запевнив президент.

Журналісти запитали Володимира Зеленського, чому попри запити багатьох країн й рекомендації служби безпеки, він не залишив Україну. Адже з ліквідацією президента країна могла втратити інституціональність

Я точно розумів: мій від'їзд не дасть міцності нашій державі. Навіть якщо так хтось робив раніше і навіть якщо так каже керівництво безпеки, лідери інших країн, то я все одно повинен діяти так, як вважаю. Мені здається, що це був правильний вибір. Я просто не знаю, як би було по-іншому, – розповів Володимир Зеленський.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень