«9 травня — важкий день», - астрологиня розповіла, що принесе Україні коридор затемнень (ВІДЕО)

Цим часом варто скористатися

У суботу, 30 квітня, о 23:41 за київським часом відбулося Сонячне затемнення у Тельці й відкрило за собою коридор затемнень. Астрологи повідомляють, що коридор затемнень триватиме до 16 травня і вплине на світову економіку та міжнародні економічні відносини. Цей час називають найкращим періодом для переосмислення життя і цінностей.

«Все старе й непотрібне має піти», натомість запущені процеси розвиватимуться за наростанням до кінця 2023 року. За цей час у політичній і фінансовій системах багатьох країн, ймовірно також України й РФ, відбудуться зміни, розповіла на YouTube астрологиня Марина Скаді.

- Весняний коридор затемнень відсіче все старе й непотрібне, але це може супроводжуватися болем та дискомфортом для більшості людей.

 

Плутон як управитель Скорпіона, який відповідає за трансформацію, питання життя і смерті, владу та великі гроші, є володарем підземного світу і, відповідно, всіх земних багатств, – пояснила астрологиня.

Фахівчиня зауважує, затемнення завжди несуть складну енергетику трансформації, перетворення та нейтралізації всього старого і безперспективного. Марина Скаді переконана, що у травні політичний вектор розвитку почне змінюватися у багатьох країн.

«Тяжким днем» цього періоду Скаді називає 9 травня, яке є середньою точкою між затемненнями. На її думку, у цей непередбачуваний час може трапитися будь-що і людям марно шукати в тому логіку.

- Зовсім не обов'язково, що фон цього дня буде негативним: можливий несподіваний поворот подій, щасливий випадок, але і ймовірність неприємностей також велика. Адже цього дня все перевертається «з ніг на голову» і навпаки, каже Марина Скаді.

Астрологиня додала, Плутон 30 квітня розвернувся у ретроградний рух. Тому все, що було актуально до цього дня, в більшості випадків більше не матиме значення. 

- Цей коридор затемнень змусить багатьох замислитись над тим, що відбувається зараз. Може трапитися трагедія, яка стане спусковим гачком у низці небезпечних подій, але це приверне увагу світової еліти до реальних проблем людства, – пояснила Марина Скаді.

Вона зазначила, що період до 16 травня – найкращий час для того, щоб переосмислити своє життя, розкрити свої приховані таланти та здібності, визначити прогалини в освіті, отримати додаткові знання. Особливо українцям, яким зараз дуже важко, зокрема й тому, що країна перебуває під заступництвом Тельця.

Джерело: Обозрєватель

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень