30 квітня починається коридор затемнень, а 9 травня непередбачувана середина

І може принести доленосні зміни

Сьогодні о 23:41 за Києвом ми відчуватимемо вплив Сонячного затемнення у Тельці. Цієї миті відкривається  коридор затемнень 30 квітня - 16 травня 2022 року.  

Управляє Сонячним затемненням Венера у Тельці. Астролог Марина Соколова каже, у цей період активуються світові процеси. Зачіпає затемнення й особисті ресурси, зокрема фізичне здоров'я, імунітет, власні таланти та здібності, а також майно та гроші.

У колективах можливі неочікувані кадрові зміни. Роботу можуть залишити ті, хто, здається, стояв біля джерел його створення. Втім, у колективах страждати довго не будуть, адже на їхнє місце прийдуть нові й амбітні, не обов’язково молодші. 

В міжнародному форматі дедалі більше уваги буде зосереджене на питаннях землі й розробці родовищ. Чимало країн будуть перерозподіляти свої фінанси. 

Цього дня Плутон розвертається в ретроградний рух, що спотворює прояви планети. 

Весняний коридор затемнень відсіче все старе та непотрібне, але це може супроводжуватися болем та дискомфортом для більшості людей. 

Плутон як управитель Скорпіона, який відповідає за трансформацію, питання життя і смерті, владу та великі гроші, є володарем підземного світу і, відповідно, всіх земних багатств.

Місячне затемнення 16 травня о 07:11 за київським часом відбудеться у Скорпіоні та закриє коридор затемнень, проте його вплив триватиме як мінімум ще 6 місяців (до осіннього коридору затемнень). 

Затемнення завжди несуть складну енергетику, включають процеси трансформації, перетворення, нейтралізації всього старого та безперспективного.

У період затемнень зміни здаються не очевидними. Втім, коли коридор зачиняється, починається процес незупинних перетворень. Традиційно це час гучних викриттів, очищення влади. Але при цьому є ймовірність знищення доказів, які можуть свідчити про важки злочини. 

30 квітня 2022 року – енергетично потужний час, день непередбачуваних подій, особливо у зовнішньому житті. Цього ж дня Меркурій перейде на знак Близнята, на знак свого володіння і допомагає зрозуміти та прийняти зміни, які відбуватимуться у найближчі два тижні.

Тяжкий день 9 травня – серединна точка між затемненнями. 

 

За словами астролога, шукати логіку того, що відбуватиметься – марно. При цьому з однаковою вірогідністю можуть статися негативні й непередбачувані події, так і цілком неочікувано позитивні. 

 

Цього дня все перевернеться «з ніг на голову» та навпаки.

30 квітня очікується чергове вкидання інформації з метою ввести людей в оману.

Об'єднуючись у групи та колективи, основою яких є ідея миру та людського життя, звичайні люди набувають сили, можуть запустити механізм революцій, аж до повалення влади, байдужої до долі країни та громадян. 

Весняний коридор затемнень є відправною точкою, результатом якої буде руйнація всіх систем структур, метою яких є особисте збагачення та знецінення людського життя.

Люди, які не хочуть розуміти очевидного і залишаються  осторонь, зокрема й війни в Україні, то таке колективне явище може стати плачевним для всього світу.

Цей коридор затемнень змусить багатьох замислитись над тим, що відбувається зараз. Може статися трагедія, яка стане спусковим гачком у низці небезпечних подій, але це приверне увагу світової еліти до реальних проблем людства.

Українцям зараз дуже важко, тим більше Україна перебуває під заступництвом Тельця. У цьому знаку зодіаку після тривалої перерви перше затемнення сталося 19 листопада 2021 року. Друге затемнення в Тельці в цьому циклі 30 квітня 2022 року, третє – 8 листопада 2022 року. І четверте, завершальне – 23 жовтня 2023 року.

Вплив цього коридору затемнення може затягнутися, оскільки від 10 травня до 3 червня період ретроградного Меркурія, в такій фазі руху планета уповільнює всі процеси. Але це найкращий час, щоб позбутися негативу, який не дає вам спокою, зокрема, від токсичних взаємин, прив'язок, поганих звичок.

За можливості не починайте нічого важливого і не ухвалюйте важливих рішень у травні 2022, приділіть цей час внутрішньому життю, роздумам, самопізнанню.

Джерело: ТСН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень