Пояснили чому на Рівненщині зросли ціни на деякі медикаменти

Через війну є труднощі з логістикою

На Рівненщині стабілізувалася ситуація в аптечній мережі. Наразі в області працює понад 90% аптек. Ціни на ліки контролюють, повідомили в облдержадміністрації.

- Загалом цінова політика на ліки контрольована. Якщо і підвищена вартість, то передусім це пов’язано із ускладненою логістикою. Адже багато складів України знаходиться у зоні бойових дій. Тому велика подяка компаніям, водії яких в складних умовах доставляють товар в аптеки, незважаючи на блок-пости та перевірки», - зазначив начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергій Лебедь.

Відновлення роботи аптек в умовах воєнного стану було першочерговим завданням Держлікслужба у Рівненській області. Наразі фармацевти працюють над поповненням асортименту та стабілізацією цін на лікарські препарати.

До слова, представники аптек відгукнулися на звернення Рівненської обласної військової адміністрації та надали гуманітарну і фінансову допомогу лікарням та теробороні області.

Довідка

Портал tabletki.ua створив онлайн мапу, що відображує працюючі аптеки та наявність в них інсулінів.

Аптеки: tabletki.ua/uk/pharmacy

 

Наявність інсулінів в аптеках: tabletki.ua/uk/insulin/pharmacy

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень