Пояснили чому на Рівненщині зросли ціни на деякі медикаменти

Через війну є труднощі з логістикою

На Рівненщині стабілізувалася ситуація в аптечній мережі. Наразі в області працює понад 90% аптек. Ціни на ліки контролюють, повідомили в облдержадміністрації.

- Загалом цінова політика на ліки контрольована. Якщо і підвищена вартість, то передусім це пов’язано із ускладненою логістикою. Адже багато складів України знаходиться у зоні бойових дій. Тому велика подяка компаніям, водії яких в складних умовах доставляють товар в аптеки, незважаючи на блок-пости та перевірки», - зазначив начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергій Лебедь.

Відновлення роботи аптек в умовах воєнного стану було першочерговим завданням Держлікслужба у Рівненській області. Наразі фармацевти працюють над поповненням асортименту та стабілізацією цін на лікарські препарати.

До слова, представники аптек відгукнулися на звернення Рівненської обласної військової адміністрації та надали гуманітарну і фінансову допомогу лікарням та теробороні області.

Довідка

Портал tabletki.ua створив онлайн мапу, що відображує працюючі аптеки та наявність в них інсулінів.

Аптеки: tabletki.ua/uk/pharmacy

 

Наявність інсулінів в аптеках: tabletki.ua/uk/insulin/pharmacy

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень