«Повторного нападу вже не буде»: таролог зробила прогноз щодо закінчення війни в Україні (ВІДЕО)

Основні наші перемоги вже не за горами

Відома українська тарологиня та екстрасенс Людмила Хомутовська розповіла, коли закінчиться війна в Україні. Експерт розклала карти і поділилася своїм прогнозом на YouTube-каналі «Мій світ».

За її словами, основні перемоги України будуть вже у 2022 році:

– Перелом у війні ми вже бачимо. Подобається комусь чи ні, але вже йде відвоювання Херсона. Це буде потроху, майже непомітно, але це є. Хотілося б, щоб це було швидше, але війни тільки швидко починаються, але не швидко закінчуються.

 

Однак ми набираємо обертів і з кожним днем Україна буде рухатися далі і далі, – каже Хомутовська.

Експертка додає, що в листопаді, після переговорів з Росією, ракетні удари по Україні триватимуть, але вони будуть не такі часті, як раніше.

Крім того, таролог уточнює, що після повної перемоги України повторного нападу росії вже не буде. За її словами, наша зла сусідка буде в депресії і їй буде вже геть не до війни…

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень