Осінь буде вирішальною: Тарологиня розповіла, чого чекати українцям за півтора місяця

Буде вирішуватися ситуація з війною (с)

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Тарологиня Олена Бюн розповіла, що осінь 2022 року для України буде вирішальною. Йдеться про завершення активної фази бойових дій і переходу до обговорень.

При цьому експертка зауважила, що Україна буде однозначним переможцем. 

Україна буде заліковувати рани. Рани, біль, страждання, втрати, гіркота. Для цього треба час. Однозначно восени будуть спостерігатися якісь зміни на краще. Буде прийняття відповідальних, правильних, доленосних рішень, без яких шлях України вперед буде вельми скрутним.

 

Буде вирішуватися ситуація з війною. Все, що стосується війни в Україні. Будуть якісь переговори. Але ситуація буде вирішуватися по справедливості. Україна знайде щось цінне і буде витягувати гіркий досвід з помилок, які були в минулому.

 

Тут карти говорять, що для країни були довгі очікування, але нас з вами чекає якась нагорода, однозначно. І після всього цього вся надія на нашу з вами мудрість і досвід, – пояснила Олена Бюн.  

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень