Повний екіп та новий автомат бійця ВСУ

Дехто критикує, більшість – хвалять

Національний інформаційний портал "Тиск" поширив зображення повного екіпірування бійця ВСУ.

Як повідомляється, це

Приблизительный комплект снаряжения который разрабатывает Лесник и КО.
Многое всё еще прототипы и подлежит доработке, но картинка уже вырисовывается.

Виглядає загалом непогано, хоча деякі критики звертають увагу на рукавиці/пальчатки (сумніваються, що вони зі шкіри), декому не подобаються «стропи з шитої кордури», але розробники запевняють, що «перчатки из кожи, а стропы будут вменяемые». Шолом має бути звичайний «М-1 від ТЕМПа». Бронік розробляють з плитами ТЕМП-3000 четвертого класу «згідно стандарту».

Також нещодавно Defense Express із посиланням на компанію «ІнтерПроІнвест» повідомив, що в Україні завершено випробування автомата «Малюк», за результатами яких отримано найвищі оцінки за більшістю параметрів, що підлягали тестуванню.

До стандартної комплектації автомата «Малюк» входять: триточковий ремінь, коліматорний приціл та додаткові механічні від’ємні прицільні пристрої (цілик та мушка). За необхідністю, стрілецький комплект може включати супрессор виробництва компанії «ІнтерПроІнвест», тепловізійний приціл, ручку перенесення вогню, тактичний ліхтарик, багнет-ніж та інше обладнання. Автомат не потребує додаткового переобладнання для розширення його можливостей.
[media=51928]
За відгуками бійців, що мали досвід використання різноманітних систем озброєнь, як радянського, так і західного виробництва, «Малюк» забезпечує вищий рівень по основних показниках – точності, надійності та зручності використання. Його рекомендовано до прийняття на озброєння українськими спецпризначенцями.

Правда, деякі експерти зауважують, що автомат «Малюк» мало чим принципово відрізняється від «Калашнікова». Однак, ми відмінність побачили. Щонайменше – зовнішню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень