Повістки у Viber та Telegram: правда чи фейк? (ВІДЕО)

Веніславський пояснив свої слова про повістки в месенджерах

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки наразі розглядає питання удосконалення підстав для вручення повісток, у тому числі можливість відправляти їх за допомогою месенджерів.

Принаймні такі повідомлення почали з'являтися у ЗМІ, адже про це в ефірі заявив член Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.

Про це писали тут

Заява Веніславського в етері телемарафону:

Проєкту закону про розсилку повісток в месенджерах поки що в Україні немає. Ведеться робота над покращенням системи мобілізації через велику кількість тимчасово переміщених українців.

— Говорити про те, що вже є проєкт – ще передчасно, - заявив представник президента України у Верховній Раді Федір Веніславський у коментарі телеканалу «Київ».

За його словами, багато втікачів від війни не встигли стати на облік або не хочуть цього робити, а проблему потрібно вирішити.

При цьому він вказав, що пропозиція про повістки в месенджерах - лише один з варіантів. Веніславський нагадав, що мобілізація передбачає роботу великої кількості суб'єктів, в тому числі органи місцевого самоврядування, які повинні надати інформацію територіальним центрам комплектування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень