Повістки та військовий облік через «Дію»: міф чи реальність? Відповідь Мінцифри

Мстислав Банік розклав все по поличках

Нагадаємо, що 30 грудня Кабмін ухвалив новий порядок військового обліку військовозобов'язаних. В ньому, серед іншого, найбільшого розголосу набуло положення про застосунок «Дія» і можливість через нього надсилати повістки українцям.

ЧИ БУДУТЬ В ДІЇ ПОВІСТКИ І, ЧИ МОЖНА БУДЕ СТАТИ НА ВІЙСЬКОВИЙ ОБЛІК ОНЛАЙН

— Ні, повісток в «Дії» не видаватимуть. Також через застосунок не можна буде стати на військовий облік», - повідомив представник Мінцифри Мстислав Банік

За його словами, Дія – це все-таки не спосіб доставки повісток. Основна мета – надавати зручні зрозумілі сервіси, а не займатися такими речами як повістки, щоб швидше їх доставити.

— Є встановлений порядок видачі повісток військовозобов'язаним, він актуалізований і в тій нормативці, яка вийшла. Як бачимо, там питання «Дії» взагалі не стоїть, - наголосив Банік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень