Повернення боргу – Левам, небезпека для здоров’я – Дівам: гороскоп на 8 лютого

А Скорпіони можуть посваритися з друзями

ОВНИ

Зараз хороший час для самореклами. Не соромтеся заявити про свої вміння. У фінансових справах допоможе інтуїція, яка вбереже від ризикованих вчинків, які можуть призвести до матеріальних збитків.

ТЕЛЬЦІ

У вас є шанс звернути на себе увагу та завоювати симпатії інших людей. Використайте цей день для того, щоб знайти нові зв'язки, налагодити партнерські відносини. Невдовзі це принесе хороший прибуток.

БЛИЗНЯТА

Ідеальний день для завершення старих справ. Але не варто поспішати та гнатися за успіхом. Все треба робити спокійно, вдумливо та перевіряти кілька разів.

РАКИ

Ваші комунікативні здібності знизяться, тому хорошого співрозмовника з вас не вийде. Цей день краще провести наодинці, щоб відпочити від людей.

ЛЕВИ

Якщо гостро стоїть питання фінансового благополуччя, то цього дня у вас з’явиться можливість придбати те, про що давно мріяли. Ймовірно, вам повернуть борг.

ДІВИ

Стережіться переохолодження. Вам потрібно добре харчуватися, але небажано переїдати. Корисно більше рухатися, але не перенапружуватися фізично. Всього повинно бути в міру.

ТЕРЕЗИ

Зміцненню матеріального становища може сприяти зав'язування нових ділових відносин і знайомств, корисних для просування в кар'єрі. Але діяти треба обережно.

СКОРПІОНИ

Матеріальні успіхи будуть залежати від уміння налагоджувати та підтримувати відносини. У цей період можливе загострення стосунків із друзями. Намагайтеся не наговорити зайвого.

СТРІЛЬЦІ

У вирішенні деяких серйозних проблем вам цього дня допоможуть близькі люди. Не соромтеся попросити про допомогу.

КОЗОРОГИ

Ймовірне погіршення відносин з начальством і колегами. Цього дня будь-які починання виявляться нереальними, а зайве напруження  може негативно позначитися на вашому здоров'ї.

ВОДОЛІЇ

Не варто переоцінювати свої сили та можливості, а також сподіватися лише на долю. Аби досягнути успіху, вам доведеться добряче попрацювати та викластися на всі 100%.

РИБИ

Вас чекає насичений день. Доведеться вирішити багато справ і провести чимало зустрічей. Використовуйте своє красномовство у вирішенні конфліктів.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень