Повернемо Рівному Пересопницький сквер

Таку ініціативу висуває «ІАГ Портал»

Проекти «Незабутній відпочинок та патріотичне виховання для дітей» і «Повернемо красу рідному місту! (Пересопницький сквер)» стали ініціативою керівника ГО «ІАГ Портал» Андрія Хотенка.

Проект «Незабутній відпочинок та патріотичне виховання для дітей» було створено задля того, щоб трагічні події на сході країни більше ніколи не повторилися в жодному куточку України. Вкрай важливо правильно виховувати дітей, ознайомлювати їх з традиціями різних регіонів. Рівненська громада одною з перших виступила з ініціативою запросити дітей з прифронтової Авдіївки до себе на канікули.

В рамках проекту маленькі гості знайомляться з місцевими традиціями, спілкуються з рівненськими сім’ями та дітками Рівненщини. Дізнаються про історію та культуру Рівного під час екскурсій, які проводить керівник ГО «ІАГ Портал», а також знайомляться з місцевим самоврядуванням та його очільниками.

Реалізовується проект у місті Рівному протягом останніх двох років, але сьогодні він потребує підтримки громади.

Про суть проекту дуже влучно в інтерв’ю одному з українських телеканалів розповіла дівчинка із прифронтової Авдіївки:

Щоб Західна та Східна Україна дружили, щоб усе було, як у місті Рівне, щоб усі були дружелюбні.

Зі слів Андрія Хотенка, в рамках проекту  для дітей проводять екскурсії та влаштовують розваги.

Майже всі гості регіону – на Західній Україні вперше. Проект дуже важливий для налагодження дружніх стосунків між Західною та Східною Україною. Тому просимо рівнян підтримати цей проект голосуванням на сайті Бюджету міських ініціатив, – каже ініціатор проекту Андрій Хотенко.

Проголосувати за проект можна за посиланням: rivne.pb.org.ua/projects/show/37

Другий проект, реалізацією якого займається Андрій Хотенко, називається «Повернемо красу рідному місту!».  Він спрямований на реконструкцію старовинного скверу на вулиці Пирогова у Рівному. Проект реставрації розробили ГО «ІАГ Портал» спільно з архітекторами. Навіщо?

Щоб зробити місто гарнішим, адже поруч немає ані скверів, ані парків, хоча неподалік розташовані житлові будинки, навчальні заклади та офіси.

Оновлений варіант скверу зробить Рівне більш привабливим та комфортним для відпочинку та прогулянок мешканців Рівного, адже він матиме сучасний дизайн, квіткові клумби, зелені насадження, лавочки для відпочинку.

Проголосувати за проект можна за посиланням: rivne.pb.org.ua/projects/show/50

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень