Потужний сніговий шторм накрив США: тисячі людей залишилися без світла

Негода встигла наробити біди

Потужні снігопади накрили більшу частину південного сходу та середньої частини США.

Через негоду нині не працюють федеральні установи та школи, а також скасували сотні авіарейсів. Щонайменше троє людей загинули. Відомо, що дві жінки та чоловік на автомобілі зіткнулися зі снігоочисником. Крім того, понад пів мільйона американців залишилися без електрики.

За даними Національної метеорологічної служби, у Вашингтоні випало майже 22 см снігу, у східній частині Теннессі – понад 37 см, а у Вірджинії майже 40 сантиметрів снігу, повідомляє Obozrevatel з посиланням на Reuters.

Через сніговий шторм у Вашингтоні оголосили надзвичайну ситуацію, оскільки громадський транспорт у місті та його околицях із населенням 700 тисяч людей працював за скороченим графіком і стикався із затримками через суворі погодні умови.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень