Американка замовила кіллера через фейковий сайт «Рішення в один клік»: Хотіла вбити свого колишнього (ФОТО)

От що сталося

Насправді, люди є дуже наївними та легковірним. Тому їх (нас) так часто й обманюють. Це ще раз доводить історія, яка трапилася в США.

Там 52-річна Венді Вейн із Мічигану наткнулася на сайт, який пропонував послуги «швидких рішень» за допомогою понад 18 000 агентів по всій Америці.

Агентів-кіллерів.

Тут і далі -- скриншоти з фейкового сайту, який пропонує послуги кіллерів

Сайт містив відгуки «задоволених клієнтів», демонстрував відзнаки отримані за кращі показники в галузі кіллерських послуг США та пропонував – «групові знижки» рівно ж як знижки для/за «літніх людей».

52-річна Венді настільки пройнялася побаченим, що спочатку замовила «безкоштовну консультацію», а після неї погодилася й найняти кіллера, аби зжити зі світу свого колишнього чоловіка.

Выдгуки задоволених клієнтів: одна жінка нібито написала, що спіймала чоловіка на зраді з нянею, після чого Rent-A-Hitman «допоміг їй знову стати самотньою».

Жінка не підозрювала, що все це – блеф та обман – сайт, створений спеціально для того, аби ловити ось таких легковажних та садити їх до в’язниці.

Як повідомляє CNN

Венді Вейн заповнила форму на сайті, щоб отримати консультацію. Жінка писала:

«Я вважаю за краще не йти до в’язниці. Дякую за ваш час». Вона пропонувала заплатити 5000 доларів за вбивство її колишнього чоловіка.

 

Однак є нюанс — Rent-A-Hitman насправді ніколи нікого не вбивали. Автор ресурсу Боб Іннес створив сайт для того, щоб розповідати про кібербезпеку.

Знижки, нагороди, відгуки задоволених клієнтів -- сайт використовує цілу низку "обманок" для легковірних людей, більшість з яких знаходяться у стані стресу

Чоловік передає поліції інформацію не про всіх «замовників». Через день після обговорення деталей Іннес перепитує, чи досі людина хоче найняти вбивцю та чи хоче вона зв'язатися з оперативником.

Якщо обидві відповіді ствердні, інформацію про «замовників» отримує поліція.

 

Іннес не повідомляє правоохоронців про людей, які передумали.

Боб Іннес -- автор сайту -- задоволений своєю роботою

Венді Вейн не відмовилася від намірів убити свого колишнього чоловіка. Вона зустрілася з військовим, який відрекомендувався кілером.

Жінка передала «вбивці» домашню та робочу адреси колишнього та його графік роботи. Також вона дала 200 доларів на транспортні витрати.

Вейн затримали, а в листопаді 2021 року вона визнала свою провину.

 

Вирок у справі мають оголосити у січні 2022 року, жінці загрожує до 9 років в'язниці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Теги: СШАкіллер
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень