«ДОПОМОЖІТЬ!» Жителька Рівненщини з 2 дітьми 2 ночі ночує на лавках в аеропорту в центрі Європи (ОНОВЛЕНО)

Через те, що її літак з Борисполя спізнився на рейс

Жителька Вараша, відома спортсменка-тріатлоністка Ольга Ширяєва через інтернет просить про допомогу.

Вона разом з двома дітьми 2 та 17 років та 65-річною мамою уже 2 дні живе в аеропорту Хітроу у Лондоні, звідки не може вибратися.

- Ми летіли з Борисполя у Монреаль (Канада) з пересадкою у Лондоні. Квитки купили в авіакомпанії МАУ - «Міжнародні авіалінії України».

 

Літак з Борисполя спізнився. Тому ми не встигли на наступний рейс. І ми вже другу ніч ночуємо просто в аеропорту на лавках.

 

Нам ніхто тут допомогти не може. Всі нас відправляють в МАУ. Тому що ця компанія має вирішувати проблему і садити нас на наступний рейс. МАУ не відповідає на дзвінки.

За словами Ольги Ширяєвої, авіакомпанії лише зрідка відписує на електронну пошту, що нічого не збирається робити, і що у спортсменки з дітьми був час. Вона анулювала їм квитки на наступний і зворотній рейси. А представника МАУ в аеропорту нема. 

Жінка не знає іноземної мови. Вимушена харчуватися з сім'єю у дорогезних магазинах аеропорту і ночувати тут на лавках. Також вони всі четверо залишилися без багажу. 

- МАУ відгукніться! І зробіть свою роботу. Бо ми не можемо так далі жити. Ми бомжуємо у центрі Європи, - звертається до авіакомпанії Ольга Ширяєва у відео на youtube-каналі. 

Натисніть плей для перегляду

 

Ми писали, як коментували це звернення в МЗС України та МАУ. 

Згодом канал у Телеграм perepichka_news поінформував, що 

в компанії відреагували на ситуацію. Вдень квитки були переоформлені, і сімейство відлетіло в Монреаль сьогодні о 1 годині дня.

 

 

А годину тому під відео Ольги Ширяєвої відреагувала і компанія МАУ, яка написала:

МАУ / UIA - Міжнародні Авіалінії України 58 минут назад (изменено) Уважаемая Ольга, добрый день. Мы искренне сожалеем, что Вы с семьей столкнулись со столь неприятной ситуацией.

 

К сожалению, она возникла из-за совокупности нескольких определяющих факторов, даже несмотря на то, что минимального стыковочного времени было достаточно для осуществления пересадки, при несущественном смещении времени прилета в Хитроу.

Заметим, что в данном аэропорту определено минимальное стыковочное время, которое равно 1 часу.

 

Как бы там ни было, понимая всю сложность ситуации для Вас, мы сделали все возможное для ее разрешения на результат после получения ваших с мужем обращений.

 

В итоге, на данный момент ситуация урегулирована, билеты днем были переоформлены и пассажиры продолжили свое путешествие сегодняшним дневным рейсом авиакомпании партнера в 13:05 из Лондона в Монреаль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень