Потап повернувся до України. Відомо, куди саме відразу поїхав співак (ФОТО)

А ще він розповів, де був останні пів року і чим займався

Відомий український репер Потап за кілька днів до російського вторгнення разом з родиною поїхав відпочивати в Іспанію. Донедавна знаменитість та його дружина – співачка Настя Каменських перебували за кордоном.

Першою додому повернулася NK. А днями в Україну приїхав і сам Олексій.

Спершу співак вирішив відвідати деокупований Ірпінь. Він взявся допомагати місцевим мешканцям і волонтерам. Разом з Дядею Вадею Потапенко виконав кілька пісень, аби підняти бойовий дух українців.

– Магнітуда любові та допомоги така сильна! З такими людьми наша країна буде міцна, кайфова, і ми відбудуємо все ще краще, – розповів після цього артист.

У студії ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Потап розповів, що весь період, впродовж якого його не було в Україні, він працював та об'їздив пів світу - від Польщі до Латинської Америки.

Каже, працювати довелося дуже багато. Їм разом з NK вдалося на волонтерських засадах зібрати 75 млн грн. Нині сім’я рухається до нової амбітної цілі – зібрати 100 мільйонів.

Олексій Потапенко наголосив, що повернувся до України, аби підтримувати людей, і в культурному плані також. Йдеться, мовляв, і про концерти, і про гуманітарку, і про воєнну допомогу

Джерело: trserial

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень