Посол Антонов: росія передала США ноту з вимогою припинити поставки зброї Києву

Ворог намагається торпедувати ухвалення рішення про «Ленд-ліз» для України?

Росія передала Сполученим Штатам ноту з вимогою припинити постачання зброї до України.

Як повідомляється на Форумі «Української правди», відповідну інформацію підтвердив посол РФ у США Анатолій Антонов в ефірі телеканалу «Росія 24».

При цьому акцентувалося, що Вашингтон планує надати Києву військову допомогу на 800 млн доларів.

«Це величезна цифра, вона не сприяє пошуку дипломатичного рішення, врегулюванню ситуації, - констатував Антонов. - Чи ми передавали ноту – так, ми підкреслили неприйнятність ситуації, коли США напихають Україну зброєю, ми вимагали припинення такої практики».

Нагадаємо, в середині квітня американські журналісти повідомили, що Москва направила Вашингтону ноту, в якій повідомляла про те, що постачання озброєнь Києву від Північноатлантичного альянсу може призвести до «непередбачуваних наслідків».

При цьому, як раніше писав сайт kp.ru, офіційний представник Білого дому Джен Псакі вважала «порожніми погрозами» нібито заяви російської сторони про «невідворотні та непередбачувані наслідки» постачання зброї Києву.

Посол Антонов ліворуч

Для нас це є важливим, бо очікується, що на цьому тижні Конгрес США таки проголосує законопроєкт про так званий «Ленд-ліз» для України.

Нагадаємо, що Сенат США, де переважають республіканці, підтримав своїм голосуванням «Ленд-ліз» для України ще 5 квітня.

 

Тобто 20 днів тому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень