Послуга платна, але зручна: у Рівному можна оформити догляд за могилами рідних 

Законодавство визначає, що утримання могил у належному естетичному та санітарному стані є обов'язком родичів померлих

Догляд за могилами рідних на кладовищах Рівного відтепер можна оформити дистанційно і навіть з закордону. 

Послуга загалом не нова, і на «Спецкомбінаті» надають її не перший рік, втім знає про неї небагато людей, тож і попитом вона практично не користується, зазначає керівник підприємства Роман Рибачок. 

Зараз є механізм укладання угоди з підприємством онлайн, тож замовити догляд за могилою рідних можуть навіть люди, які давно не живуть у Рівному. При цьому оформити можна річний пакет, або сезонний - з весни до зими. 

Роман Рибачок пояснює, що перелік послуг можна обрати за бажанням, від покосу трави і миття пам'ятника, до ландшафтного дизайну з висаджуванням низькорослих кущів, хвої чи плюща. Замовникам після виконання робіт нададуть - фотозвіт.

Для оформлення угоди треба надати відомості про місце поховання, хоча на підприємстві є архів, тож при потребі потрібну могилу знайдуть. Сьогодні на кладовищах Рівного більшість поховань починаються від 1944 року, а дані за останні п'ять років - уже зацифровані. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень