В провідну неділю на Молодіжне у Рівному не можна буде доїхати власним транспортом

Рівнян просять дотримуватися обмеження

У неділю, 1 травня, в Рівному вшановуватимуть померлих.

До найбільшого у місті кладовища «Нове» (ред. – у народі Молодіжне) щороку буває складно дістатися через величезний потік транспорту, тому цьогоріч міська влада запровадила певні зміни.  

Цього року приватний транспорт ані на територію кладовища, ані на прилеглі дороги не пускатимуть. Від так званої «розвилки» далі їхатиме лише громадський транспорт! За цим будуть пильнувати патрульні, – розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

Крім того, діятимуть обмеження з паркування. Все для того, аби залишені автівки не перешкоджали руху громадського транспорту та не наражали на небезпеку пішоходів.

Ми вже напрацьовуємо додаткові схеми руху маршруток, аби усі охочі могли дістатися кладовища. Якщо ви не можете скористатися громадським транспортом, прошу, оберіть для відвідування кладовища інший день, – зауважив міський голова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень