Порушення: прокуратура зупинила закупівлю добрив на Рівненщині

Та зберегла державі 1,2 млн грн

Господарський суд визнав недійсними результатів торгів, договору про державну закупівлю товарів на суму майже 1,2 млн грн для Інституту НААН України.

Прокуратура встановила, що виникли порушення під час процедури закупівлі азотних добрив Інститутом сільського господарства Західного Полісся Національної академії аграрних наук України.

 

Переможцем торгів визнали учасника, який протягом останніх трьох років порушував законодавство про захист економічної конкуренці, а саме вчиняв антиконкурентні узгоджені дії, пише прес-служба прокуратури Рівненщини.

 

Крім того, тендерна пропозиція цього учасника не відповідала всім критеріям та умовам відкритих торгів.

В тендері вказаний учасник – це фірма «ОККО Контракт».

Однак, незважаючи на порушення та всупереч вимогам законодавства, сторони все ж уклали договір про закупівлю та додаткову угоду до нього.

Таким чином, завдяки втручанню прокуратури вдалося захистити інтереси інтереси держави та попередити неефективне використання бюджетних коштів у сумі майже 1,2 млн грн.       

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень