Порошенко анонсує лише одну хвилю мобілізації цього року

В 2016 році може пройти лише одна хвиля мобілізації, заявив президент України Петро Порошенко на заході з нагоди другої річниці створення добровольчих батальйонів МВС.

Ще одна можливість, яка з'являється зараз, - це служба в армії за контрактом. Мені приємно повідомити, що десятки тисяч українських патріотів скористалися цією можливістю, що дозволило нам значно відстрочити нову хвилю мобілізації, значним чином скоротити її можливу чисельність і підкреслити, якщо буде ця хвиля мобілізації, вона буде єдиною в цьому році, - сказав глава держави.

Президент зазначив, що якщо не буде загострення на Донбасі, можна буде забезпечити звільнення 4 і 5 хвиль мобілізації, а комплектація частини підрозділів буде забезпечена військовослужбовцями за контрактом.

Раніше повідомлялося, що під час наступної хвилі мобілізації планується призвати не більше 10 тисяч чоловік. Всього за шість хвиль мобілізації в армію призвали 210 тис. осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень