Порізав вени, бо боявся захворіти на Covid-19

Вени різав канцелярським ножем

У Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, чоловік покінчив з життям, бо боявся підхопити коронавірус. Він звів рахунки із життям, перерізавши собі вени на руках канцелярським ножем.

Чоловік залишив передсмертну записку. Про це повідомляє видання "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела, пишуть Волинські Новини.

[media=210702]

У передсмертній записці він написав, що його дістала самотність і він боїться заразитися коронавірусом. Коли правоохоронці приїхали на місце події, то лише констатували смерть.
 

Не можу більше впоратися зі страхами до коронавірусу, самотність дістала, пишу в здоровому глузді й при пам’яті. Софіє, люби нашу маму, вона свята. Тіло залиште в морзі для лікарів, – мовиться у передсмертній записці.
 

Поліцейські додали, що слідів насильницької смерті на тілі загиблого не було.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень