Порізав жінку, бо не мав чим заплатити за випивку: на Рівненщині винесли вирок грабіжнику

25-річного грабіжника засудили до 10 років 

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

До десяти років ув'язнення з конфіскацією засудили  25-річного грабіжника з Вараша. У квітні цьогоріч молодик поранив продавчиню продуктового магазину. 

Це трапилось 4 квітня у продуктовому магазині у Вараші.

Того дня молодик двічі заходив купувати пиво, але на третій раз грошей йому не вистачило, тож він почав погрожувати ножем і вимагати у 67-річної жінки за прилавком гроші.

Жінка намагалась вибігти з другого боку прилавка, однак чоловік наздогнав її і під примусом поклав літню жінку на підлогу.

 

Коли він пішов закрити вхідні двері до магазину, жінка встала і навалилась на нього ззаду. Розпочалась сутичка, під час якої грабіжник знову повалив продавчиню на підлогу і наніс їй два ножові поранення по щоці та по шиї.

Потім він зайшов за прилавок, але грошей не знайшов, тому забрав дві пляшки пива, вибіг з магазину і викинув ніж у річку. Його затримали перехожі. 

Відомо, що його вже не раз судили за майнові злочини. На момент грабежу він вже мав умовний термін за крадіжку автомобіля, а в квітні цього року його судили за неодноразові крадіжки. Тож суд взяв до уваги рецидив злочинів та те, що на момент пограбування чоловік був п'яний.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень