18 шуб, десятки тисяч доларів та мільйони грн: Серійного злодія зловили в м. Рівне (6 ФОТО)

Він діяв спільно з коханою: «Боні і Клайд по-рівненськи»

Рівнянина, якого ще в червні засікли камери спостереження в районі котеджів на «Радіозаводі», зловила поліція.

Нагадаємо, 10 червня ми писали: «Грабіжник викрав $4500 з «робочої сумки» на Дем'янчука в м. Рівне: «Допоможіть знайти» (ФОТО/ВІДЕО)

Нині ж як повідомляється,

У Рівному оперативники викрили серійного крадія:

Працівникам карного розшуку Рівненського РУП та ГУНП у результаті проведених розшукових заходів вдалося вийти на слід  зловмисника, який протягом місяця обкрадав помешкання рівнян. Наразі відомо про завдані потерпілим збитки: 2 мільйони 690 тисяч гривень.

До того ж, під час обшуку вилучено 18 хутряних виробів.  

Поліцейські з’ясували, що десятого червня цього року близько другої ночі саме цей зловмисник, шляхом віджиму металопластикового вікна, проник у квартиру на першому поверсі, де із сумки та гаманця викрав 4500 доларів США та 8000 гривень. 

Наразі відомо іще про три факти злочинної діяльності 34-річного рівнянина:

Дев’ятого липня до поліції звернувся 56-річний житель обласного центру, що із його будинку було викрадено гроші в сумі 67 500 доларів США. Зловмисник зняв із відкритого на провітрювання вікна москітну сітку та проник до житла.  

Крім того, 17 червня 41-річний житель обласного центру повідомив, що із його будинку, двері якого були відчинені, невідомий здійснив крадіжку грошових коштів в сумі 3000 гривень, 500 доларів США та 300 Євро.

В ході досудового розслідування встановлено, що зловмиснику допомагали його друзі-рівняни: 35-ти, 29-ти та 24-х років, а також 29-річна цивільна дружина. 

На підставі ухвали суду за місцем проживання зловмисника та його ймовірних спільників проведено санкціоновані обшуки. 

Серед вилученого:  

44 тисячі доларів, 365 євро, 18 хутряних виробів, 11 банківських карток, мобільні телефони, годинники, ювелірні прикраси та інші речі, які можуть стати суттєвими доказами у кримінальному провадженні. 

 

Крім того, у помешканні жінки виявлено та вилучено 30 патронів калібру 5,45, шість патронів калібру 9 мм, чотири патрони до травматичної зброї та телескопічну палку.

Слідчі Рівненського РУП за фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, за погодженням Рівненської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Учора, 12 липня, суддя Рівненського міського суду задовольнив клопотання слідчого, та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави — 148860 гривень. 

Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють 34-річного рівнянина на причетність до інших аналогічних злочинів. Також тривають слідчі дії відносно його знайомих. 

Відомо, що зловмисник уже потрапляв у поле зору поліцейських за  контрабанду наркотиків та крадіжку із проникненням у житло. 

Джерело: Відділ комунікації поліції в Рівненській області 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень