На Рівненщині чоловік мало не задушив пенсіонера за старий телефон і радіоприймач (ФОТО)

Лише у серпні зловмисник вийшов із в’язниці за жорстоке вбивство односельця

Повідомлення про напад на 70-річного чоловіка, який не може рухатися, надійшло до поліції у п’ятницю, 11 жовтня. Про злочин повідомила соціальний працівник – 49-річна жителька села Новородчиці Острозького району, яка доглядає за пенсіонером.

Близько першої ночі у селі Теремне зловмисник проник до будинку пенсіонера. Двері у помешкання були незамкнені, адже через інвалідність господар постійно лежить.

Коли ж пенсіонер прокинувся, нападник почав його душити і погрожувати, що вб’є. Після цього забрав мобільний та радіоприймач і втік.

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 32-річний місцевий мешканець.

Лише у серпні він умовно-достроково звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство: у 2010-му чоловік наніс односельцю близько 20 ударів молотком по голові, внаслідок чого той загинув.

Працівники карного розшуку оперативно розшукали і затримали зловмисника. Він опору не чинив, зізнався у скоєному та показав місце, куди викинув мобільний телефон.

Чоловіка вже затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у помешкання. Слідчі підготували клопотання до суду щодо обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Зловмиснику, який ще не відбув 2 роки і 7 місяців за умисне вбивство, за черговий злочин загрожує від 7 до 12 років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень