Порахуйте собак і дізнайтеся, який ваш психологічний вік

2-хвилинна перевірка

Кожна людина по-своєму унікальна. Психологічний вік у кожного різний й не завжди збігається із цифрами в паспорті.

Для того, аби дізнатися який ваш психологічний вік, порахуйте собак, які зображенні на картинці вище…

Чотири собаки

Ваш психологічний вік — від 20 до 30 років. Ви творча людина, якій подобається досліджувати нескінченні можливості. Іноді ви відчуваєте себе невпевнено, через постійний тиск і критику від інших людей.

П'ять собак

Ваш психологічний вік — від 30 до 40 років. Ви тримаєтеся якнайдалі від усього, що може вам нашкодити та віддаєте перевагу лише перевіреним рішенням.

Шість собак

Ваш психологічний вік — від 40 до 50 років. Ви завжди дотримувалися традицій та «старих» цінностей, які у сучасному суспільстві можуть не мати сенсу для багатьох людей.

Сім собак

Ваш психологічний вік — від 10 до 20 років. Чистота вашої душі дуже схожа на чистоту душі дітей та молоді. Вас не зупиняють труднощі, ви насолоджуєтеся життя та всім, що зустрічаєте на життєвому шляху.

Джерело: Gazeta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень