Популярне місце для прогулянок хочуть закрити від машин у Рівному

І ще одну вулицю

Заборонити рух автомобілів двома вулицями хочуть у Рівному. Зокрема, йдеться про ділянку Набережної від стадіону «Авангард» до Пересопницької.

Попри те, що тротуар пристосований насамперед для прогулянок, транспорт тут їздить часто. Під час засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху розглядалися пропозиції змінити її визначення, встановити шлагбаум і розворот на вулиці Гоголя. 

Утім питання вирішили відправити на розгляд сесії міськради. 

Також, мешканці Шпанівського провулка мають незручності через значний трафік легковиків і вантажівок, які їздять між центром і Північним, говорить рівнянка Ірина Петрик-Щокова:

Зранку вийти з двору неможливо. Просто легкові навіть не пригальмовують. Коли їде фура вантажена через оці чотири метри, де ви думаєте стоїть бабуся, яка йде з покупками? Вона в заборі висить.

Ці питання розглядала координаційна рада з питань безпеки дорожнього руху і винесла їх на сесію міської ради. Набережну та провулок Шпанівський пропонуватимуть закрити.

Утім, аби не забирати у водіїв можливість скоротити шлях, депутати розглянуть ймовірність облаштування проїзду з вулиці Мельника через кладовище.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень