Номінація «Довічне», – затримали ексвійськового, який передавав дані ЗСУ

У нього вилучили купу доказів

У Києві за державну зраду затримали колишнього першого заступника голови Фонду держмайна. Чоловік під час війни передавав окупантам дані про розміщення військових і техніки Збройних Сил України, про це повідомили у Генпрокуратурі.

Відомо, що чоловік з 24 лютого по 16 березня, перебуваючи у Києві, у месенджерах долучився до антиукраїнських чатів і передавав представникам Росії та терористам «ДНР/ЛНР» дані щодо місць розташування особового складу та військової техніки Збройних Сил України.

Затриманий мав військову освіту і усвідомлював, що передані ним дані будуть використані ворогом для подальших бомбардувань мирних міст.

Колишній перший заступник голови Фонду державного майна України поширював ідею зміни територіальної цілісності України та сприяв окупантам у проведенні агресивної війни, — зауважили у Генпрокуратурі.

Під час обшуку у чоловіка виявили і вилучили пістолети, набої, гранати і мобільний телефон.Чоловікові повідомили про підозру у державній зраді, а також незаконному придбанні і зберіганні зброї та боєприпасів. За це йому загрожує довічне.

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень