Попереду ще 90 днів війни й мобілізації. Президент вніс до Верховної Ради два законопроєкти

Нагадаємо, термін дії воєнного стану збігає 23 листопада

На сайті Верховної Ради зареєстровано два законопроєкти про продовження терміну дії воєнного стану та загальної мобілізації. Законопроєкт № № 8189 і 8190 вніс президент Володимир Зеленський.

Наразі текст документів не оприлюднено, тож на який саме період продовжать воєнний стан та мобілізацію - поки невідомо. Але два попередніх рази його пролонговували на 90 днів.

Нагадаємо, Верховна Рада 15 серпня продовжила дію воєнного стану і терміни проведення мобілізації в Україні на 90 діб – до 23 листопада.

Зеленський підписав укази №64/2022 «про введення воєнного стану в Україні» та № 69/2022 «про загальну мобілізацію» 24 лютого. Того ж дня Верховна Рада їх затвердила.

Глава держави в цьому році вже три рази продовжував дію воєнного стану і терміни проведення загальної мобілізації, а парламент затверджував відповідні укази президента.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень