Попав на гроші: в українця на кордоні забрали дороге авто зі Швейцарії

Причина конфіскації здивувала чоловіка?

Польські офіцери в пункті пропуску Корчова – Краківець встановили спробу вивезення викраденого у Швейцарії автомобіля марки Opel.

Орієнтовну вартість транспортного засобу визначили у 50 тис PLN (понад 450 тис. грн), - повідомляє сайт Прикордонної служби Польщі.

Інцидент стався 15 серпня. 49-річний громадянин України зареєструвався на виїзд із Польщі на авто зі швейцарськими реєстраційними номерами.

Під час перевірки законності походження транспортного засобу прикордонники встановили, що дані про автомобіль занесені до міжнародних розшукових баз SIS та Інтерполу.

Як виявилося, Opel викрали два тижні тому у Швейцарії.

Автомобіль був затриманий, а потім переданий поліції, яка продовжує розслідування. 

Від початку 2023 року співробітники Бещадського відділу прикордонної служби Польщі, самостійно чи у співпраці з іншими службами, вилучили понад 60 транспортних засобів орієнтовною вартістю понад 5 мільйонів злотих.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень