Понівечена Audi A4 і травмований водій. Рятувальникам довелось «прибирати» наслідки ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Водія госпіталізували 

Фото оприлюднили рятувальники
Фото оприлюднили рятувальники

На автодорозі Городище-Старокостянтинів сарненські рятувальники деблокували травмованого водія із понівеченого внаслідок ДТП автомобіля. Автопригода сталася поблизу села Малушка Рівненського району близько 6 ранку у неділю, 10 липня. 

Відомо, що водій Audi A4 в'їхав у  дерево на узбіччі дороги. Водія затисло у салоні машини, тож його довелось витягувати з салону. 

- 10 липня о 05:35 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Н-25 Городище-Старокостянтинів поблизу села Малушка Рівненського району.

 

Прибувши на місце ДТП рятувальники побачили, що автопригода трапилася за участю легкового автомобіля марки Audi A4, що в'їхав у дерево на узбіччі дороги. В салоні машини перебував затиснутий водій.

 

За допомогою спеціального обладнання рятувальники оперативно деблокували травмованого та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

 

Водія 2002 року народження доставлено до медичного закладу,  де наразі його стан оцінюють лікарі.

 

Також з метою недопущення виникнення загоряння рятувальники від'єднали клеми акумуляторних батарей в машині,- повідомляють в обласному управлінні надзвичайних ситуацій.

Наразі усі обставини автопригоди встановлюють працівники поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень