Помста за підтримку путіна: Панін видав двох геїв у російському шоубізі (ВІДЕО)

Скандальний артист видав секрети двох російських зірок, які приховують свою орієнтацію

Панін каже, що в Кіркорова дуже малий "пісюн": сам бачив , бо він з ним спав (с)

Російський актор Олексій Панін, який засуджує терористичну війну в Україні, видав секрети двох російських зірок, які приховують свою орієнтацію. Артист запевнив, що він не підтримує примусовий камінг-аут, проте на знаменитостей-путіністів його моральні принципи не розповсюджуються.

На зауваження інтервʼюерки Собчак росіянин заявив, що розкриває орієнтацію цих людей без згоди тільки тому, що чув їхню провоєнну політичну позицію.

Цікаво, що псевдоопозиційна журналістка «запікала» прізвища згаданих гостем зірок, тож всі почали думати на Безрукова та Галкіна, тож Панін сам взяв слово і розкрив справжні імена в соцмережах 

Увага! Нецензурна лексика

Спершу Панін згадав відомого російського актора, про гомосексуальну орієнтацію якого нібито знають всі в шоубізнесі. Йдеться про Віктора Сухорукова, який внесений в «чорний список» України за підтримку політики Путіна.

— Я кажу це тільки тому, що знаю його позицію з приводу того, що відбувається.

 

Я б ніколи цього не сказав. Чому я повинен, як ******ков жити і боятися?

 

Кожен артист в нашій кіношній тусовці знає, що ******ков смокче, але для всіх він брат", – сказав Панін.

На фото -- той самий Сухоруков. Впізнаєте? Цікаво, що цей кадр не зміг заперечити слова Паніна: лише сказав журналістам, що "його не знає"

Крім цього, в інтервʼю актор наполегливо і багато разів розповідав Собчак, що він переспав з відомим артистом, який приховує свої гомосексуальні звʼязки, і через це нібито ним легко маніпулювати.

За словами Паніна, йшлося про затятого путініста Філіпа Кіркорова. Саме з «королем естради» в актора, як він стверджує, був сексуальний звʼязок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень