Білик – вся в сльозах – розповіла на камеру ЩО робили рашисти в її домі під Києвом (ВІДЕО)

Вона навіть звернулася до Кіркорова, бо той знає Путіна

Народна артистка України Ірина Білик в інтерв'ю програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповіла, що трапилося з її домом під Києвом.

Іра зізнається – щойно почула перші вибухи вранці, 24 лютого, зрозуміла – треба збирати речі та втікати:

«У мене завжди є передчуття, коли має трапитися щось страшне, тому я прислухалася до власної інтуїції й вирішила поїхати, – розповідає Ірина Білик. – Жителі нашого містечка мають чат, де всі спілкуються, повідомляють новини. Так я дізналася, що вже за тиждень там вимкнули світло і перекрили воду… Я навіть не могла подивитись у відеокамери, що відбувається з моїм будинком.

 

Мені написали, що в містечко зайшли рашисти, і вигнали всіх людей зі словами:

 

«Не замикайте будинки, бо ми повибиваємо двері і будемо шукати їжу».

Дивитися Біликтреба з 47-ої хвилини

А ось про те, що відбувалося в будинку артистки, розповів Білик розповідає зі слів її менеджера, якому вдалося потрапити усередину лише через місяць після окупації.

«Вони робили там все, що тільки можливо… плавали в басейні, користувалися апаратурою, рилися в особистих речах, навіть перелопатили мої фото, все з дитинства», – зі сльозами на очах поділилася співачка.

Розкішний дім Білик під Києвом у якому розкошували рашисти: тепер Іра не має де жити

Зараз Ірина Білик разом із молодшим сином та своєю кумою перебуває у безпечному місці та намагається бути корисною для України.

Проте перше, що зробила зірка – звернулася до своїх колег із російського шоу-бізнесу, тим, кого Ірина знає особисто. До цього списку потрапив і Філіп Кіркоров, якому співачка кілька років тому подарувала легендарну пісню «Сніг».

«Усі ці артисти особисто знають Путіна, і я сподівалася, що вони матимуть змогу донести до нього світлі думки. Просто думала, що вони опікуються іншими... Але всі мої звернення проігнорували. А вже потім я вирішила звернутися особисто до Філіпа Кіркорова, але не хотіла вживати лайливих слів… просто сказала: «Коли виконуватимеш мою пісню в майбутньому, знай, що мені ніде жити». Але він не відповів», – плачучи, прокоментувала Ірина Білик свою ситуацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень