Помста чи хуліганство? На Лебединці вночі поламали і заблокували дитячу машинку Тойота (ФОТО)

Збитки підприємиця оцінила в 10 000 гривень

З настанням літа все більше інцидентів стається на Лебединці. Тамтешню площу вже давно облюбували підприємці, які понаставляли там дитячих розваг – батути, самокати, машинки тощо.

Місце й справді підходяще. Оскільки це пішохідна зона, ризику потрапити на дорогу для дітей — немає.

Проте є ризик інших ДТП – коли машинка чи то самокат наїжджає на людей чи навіть таранить дитячі візочки. Усі ці випадки на Лебединці вже ставалися.

Цього разу на лаві потерпілих — інша сторона

Адвокат підприємиці викликав поліцію і заявив, що невідомі вночі пошкодили майно його клієнтки.  

Сама ж 46-річна підприємиця розповіла патрульним, що у ніч проти суботи, 2 липня, невідомі пересунули дитячий лабіринт, внаслідок чого пошкодили її майно, а саме – дитячу машинку Тойота LL 2266 чорного кольору. Вартість ремонту жінка оцінила в 10 000 грн.

Також, мовляв, цими діями невідомі заблокували доступ до її власності, чим перешкодили господарській діяльності.

За цим фактом патрульні відібрали заяву та пояснення.

Ще один громадянин викликав патрульних і повідомив, що пiдприємцi здають в оренду електромобілі без вiдповiдних документів. Відповідну заяву передадуть у міськвідділ.

Хто відповідає за безлад на Лебединці

Попри неодноразові травмування упродовж кількох років рух самохідного транспорту на площі біля обласної бібліотеки досі неврегульований.

На початку червня 5-річна дівчинка отримала перелом гомілки. Після чого журналісти Радіо ТРЕК звернулися із запитом до департаменту інфраструктури та благоустрою.

Нас цікавило, хто несе відповідальність за подібні ситуації, і чи, бува, департамент благоустрою не планує зайнятися благоустроєм Лебединки?

Однак у відповіді на наш запит директор департаменту Русла Гудима повідомив, що контроль за безпекою перехожих до компетенції його структури – не входить.

Відповідальність за травмування пішоходів, як нам сказали, несуть самі власники бізнесу. Саме з ними треба розбиратися.

А договори з підприємцями підписує «Трест зеленого господарства». Разом із тим, Трест має планово-картографічні матеріали, у яких передбачені місця для розміщення об’єктів у сфері відпочинку та розваг.

І начебто у цих планово-картографічних матеріалах враховано, щоб надані послуги не створювали незручностей для пішоходів.

Якщо ж такі карти справді є, то їхня ефективність дорівнює нулю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень