Помре один із ключових зацікавлених гравців: астролог назвав рік закінчення війни

Мова не про путіна

Війна країни-агресорки росії проти України може завершитися після того, як у рф помре або піде з влади один із ключових гравців, які зацікавлені у таких діях проти України.

Роком завершення війни може стати 2026-й.

Таким прогнозом поділився астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян у коментарі сайту ТСН.ua, передає видання «Главред».

— Або піде з влади або піде з життя саме той, хто зацікавлений у війні росії проти України.

 

Зацікавлений не один путін, зацікавлені багато сторін. Піде хтось з основних гравців. Через це і закінчиться війна 2026 року. Але путіна перевиберуть.

 

Єдине, чи буде він до кінця строку, чи ні – я не можу зараз сказати, – спрогнозував астролог.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень