Померли найстарші у світі сіамські близнюки (ФОТО)

Їм було 68 років

В американському місті Дейтон (штат Огайо) у віці 68 років померли найстаріші в світі сіамські близнюки - Ронні і Донні Геліон.

Як повідомляє Daily Mail,

брати з'явилися на світ зрощеними в області живота. У них був один на двох кишківник і статевий орган, який контролював Донні.

 

При цьому у кожного з них було своє власне серце, шлунок, пара рук і ніг.

Лікарі прийшли до висновку, що розділити близнюків, гарантуючи, що вони обидва залишаться живими, неможливо. І їхні батьки відмовилися від операції.

З трирічного віку Ронні і Донні виступали на ярмарках, в цирках і в різних шоу.

Рідна мати Ронні і Донні відмовилася від них, їх виховували батько і мачуха. Сіамські близнюки мали сім'ю (у них було ще семеро братів і сестер) і самі оплачували свої медичні рахунки.

Ронні і Донні, які ніколи не були одружені, ділили роботу по господарству. Брати мали право голосувати окремо, але подорожували по одному паспорту.

Свою діяльність в індустрії розваг брати Геліон завершили у 1991 році. У 2010 році стан їхнього здоров'я різко погіршився. Турботу про Ронні і Донні взяв на себе їхній молодший брат Джим.

Раніше рекорд довголіття належав сіамським близнюкам Чангу і Енгу Бункер - китайцям, які народилися в Таїланді в 1811 році і померли у віці 62 років.

За інформацією fakty.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень