«На Зеленського спробують скоїти замах», - астролог

Відомий в Україні і в світі астролог Влад Росс передбачив дуже сумне майбутнє нинішнього президента країни

Дехто з політичних противників Володимира Зеленського, у разі його спроби піти на другий термін, здатний на радикальні кроки, щоб перешкодити цьому. Влад Росс переконаний, що

6-го президента України можуть спробувати ліквідувати фізично.

За словами астролога, Зеленському не варто робити натяки щодо балотування на другий президентський термін, оскільки в цьому випадку він змушує своїх опонентів готувати плани щодо його усунення.

Володимир Зеленський робить велику помилку, говорячи зараз про своє можливе друге переобрання, впевнений Влад Росс.

Крім того, в світі ще не було президентів, які заявляли б про новий президентський термін, пробувши усього рік на такій відповідальній посаді. Зеленський натхненний своїми рейтингами і тим, скільки людей віддали за його кандидатуру свої голоси на попередніх президентських виборах.

У той же час Влад Росс нагадав, що рейтинги президента Зеленського вже і так знизилися. Поки вони будуть перебувати на рівні 30-40 відсотків, Володимир Олександрович буде продовжувати вірити у свою політичну удачу. Якщо підтримка з боку народу впаде до показників, як у Віктора Ющенка у свій час, то президентським амбіціям Зеленського прийде кінець.

Влад Росс вважає, що

попередні заяви Зеленського про те, що він йде в президенти на один термін, щоб навести порядок в країні, це було не більш ніж трюком політтехнологів.

В 2024-му році, коли випадає термін чергових виборів президента України, для Зеленського настане період, коли небезпека вбивства буде вкрай велика.

"Марс – в будинку вогнепальної зброї, та ще й у поєднанні з Меркурієм у будинку вбивства.

 

Так що другий термін може бути затьмарений трупом.

 

У Зеленського є всі шанси перемогти на виборах, але йому обов’язково потрібно заздалегідь подбати про посилення охорони", – попереджає астролог.

До речі, раніше Влад Росс, передбачив перемогу Зеленського на президентських виборах.

За інформацією today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень