Помер Борис Клюєв: брат «найкращого» Шерлока та зірка «Вороніних»

Мав ролі у культових фільмах минулого

Помер актор Борис Клюєв, який зіграв Миколу Петровича в серіалі «Вороніни» та графа Рошфора в знаменитому фільмі «Д'Артаньян і три мушкетери».

Варто сказати, що «Вороніни» стали популярним сіткомом і в Україні. Третьосортний серіал Клюєв безперечно "витягував" своєю грою, а його Михайло Петрович фактично став найяскравішим персонажем.

Грав помітну роль брата Шерлока Холмса Майкрофта у популярному радянському серіалі, який досі вважають кращою кіноадаптацією популярної серії оповідань.

Відомий радянський і російський актор театру і кіно помер від важкої хвороби у віці 76 років. Про це розповіла директорка московського Малого театру Тамара Михайлова, повідомляє РБК.

Борис Клюєв народився 13 липня 1944 року в Москві. У віці чотирьох років він залишився без батька, який був на гастролях і у нього стався серцевий напад у віці 36 років.

Через важке положення в сім'ї майбутньому актору довелося рано заробляти на життя. З 13 років він розвантажував вагони, а з 16 років працював на будівництві.

Після закінчення школи Клюєв став студентом Театрального училища імені Щепкіна. Після першого курсу пішов в армію, де служив 3 роки. Під час служби знімався в масовці у фільмі Сергія Бондарчука "Війна і мир". Після армії повернувся в театральне училище, яке закінчив в 1969 році.

Під час навчання на 4 курсі почав підробляти в масовках вистав Малого театру. Після закінчення навчання отримав запрошення в цей театр.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень