Помер співак Віталій Білоножко (ФОТО)

Це сталося в ніч з 8 на 9 січня

Віталій Білоножко

Помер відомий український співак, народний артист України, засновник і організатор фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець» Віталій Білоножко.

Цього літа він відзначив свій 70-річний ювілей.

 

«Ти — земле моя», «А була любов», «Боже, дай Україні волю», «Гей, літа», «Половина саду квітне», «Як ішли літа наші на ярмарок», «Яблуневий туман» - це найвідоміші пісні у виконанні Білоножка.

Про смерть співака повідомили з його батьківщини, зокрема це зробила у Фейсбуці Буринська міськрада Сумської області. 

А журналістка Олеся Бацман в Інстаграм повідомила, що смерть настала у київській лікарні: у Віталія Білоножка не витримало серце.

Не віриться… Зараз пишу і в голові звучить їхня зі Світланою пісня «А яблука падають»… Скільки українських шедеврів він заспівав, яким неймовірним оксамитовим голосом володів… Співчуття Світлані Білоножко і всім близьким і рідним. Пішов великий Талант. Світла памʼять

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень