Польський священник увімкнув «Ой у лузі червона калина...» прямо під час служби (ВІДЕО)

Парафіяни почали підспівувати

Польща з перших днів війни в Україні продемонструвала міцне плече та підтримку нашій країні та нашому народу. Підтримують українців і словом, і ділом, і навіть піснями.

У телеграм-каналі «Пряма мова Львова» опублікували відео, як у церкві у Варшаві священник увімкнув на колонці пісню «Ой у лузі червона калина...» і сам співав та пританцьовував під неї. Підспівували і парафіяни.

Дивіться, як це було:

Нагадаємо, раніше цей суперхіт, який на самому початку війни в Україні виконав лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, вже співали майже всі від малого до великого.

А співачка з німецького Ахена Марлейн Маас виконала гімн Січових Стрільців чотирма мовами — українською, німецькою, англійською та французькою і заявила, що її так глибоко торкнула ця композиція, що вона вирішила її перекласти іншими мовами для того, щоб більше людей могли почути її й зрозуміти сенс пісні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень