Рівнянин розповів про розміри хабарів за проїзд без черги українсько-польського кордону

Мешканець Рівного Олександр Безощук нещодавно їздив до Польщі

Пункт пропуску "Угринів"

Олександр Безощук перетинав кордон 17 червня у пункті пропуску "Угринів" на Львівщині. І враженнями від цього поділився у соцережі Фейсбук 


Стояння на кордоні для більшості українців перетворюється в муку. І тут є декілька причин.

 

Більшість авто в черзі на іноземній реєстрації, які перетинають його як не щодня, то раз в 5-10 днів точно. Невже не можна вже нарешті врегулювати питання з такими автомобілями? Ну, чи зробити для них окрему чергу? 

 

Але біда і в хитрож..их мудаках та в бажанні нажитися. На кордоні є свої рішала, які за певну винагороду організують вам проїзд без черги, один з них - на фото. Авто під'їхало і почекало хвилин з 20, поки рішала домовився з прикордониками і вуаля - його пускають. За 9 годин чекання у водіїв дізнався розцінки: від 200 до 1500 грн, все залежить від пункуту пропуску та самої черги.

Олександр Безощук каже, що не всі водії терплять "такі рішання на кордоні". Так було і в його випадку:

Водії почали обурюватися і черга пішла швидше, рішали пропали, але думаю не надовго. Найцікавіше у цій ситуації, що прикордонник періодично проходить всю чергу та переписує номери всіх авто (хоча обов'язків у нього таких немає). Мета ніби і добра: щоб ніхто без черги не проліз. А по факту: для того, щоб чітко контролювати, з кого збрити бабло, якщо вліз без черги і не домовився з ними)

До речі, назад Олександр Безощук подолав кордон за 30 хвилин.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень