Польотів з Рівного в Анталію в серпні не буде?

Туроператор каже, що зараз їм це не вигідно

Польоти в Анталію з рівненського аеропорту можуть припинитися раніше. Про це заявив туроператор ТPG, який наразі організовує чартерні рейси з рівненського летовища.

Причина зупинки польотів – мала кількість пасажирів. Зокрема, літак авіакомпанії «Bravo Airvays», який розрахований на 170 пасажирів у п’ятницю 4-го серпня везтиме туди й назад близько 70 людей. Про своє рішення в коментарі іншим ЗМІ розповів директор TPG Євгеній Щанкін.

За його словами, зменшення пасажиропотоку спричинене затримками літаків «Bravo Airvays». Своєю чергою, директор рівненського аеропорту Ігор Насинюк каже, що ніяких повідомлень про завершення співпраці не отримували:

Ніхто не говорив, що він не буде літати. У нас поки немає жодної інформації, що серпневі рейси припиняться. Ніяких «телеграм» не надходило. Тим більше, що питання самої співпраці не закрите, адже у нас нормально розвинена програма польотів у Єгипет.

Втім, за словами керівництва TPG, вже з наступних тижнів до Анталії літаки не літатимуть. Рівняням, які вже забронювали політ, туроператор обіцяє трансфер до Києва. Євгеній Щанкін додає, що у терміни співпраці вони все ж вклалися, адже цього року вильоти почалися на місяць раніше, тож на місяць раніше і завершаться. Нагадаємо, що цьогорічна домовленість з рівненським аеропортом у TPG була до вересня. Від рейсів з кінця осені до Шарм-ель-Шейху (Єгипет) вони все ж не відмовляються, та запевняють, що з Рівного щотижня відлітатиме літак.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень